avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... concediu de criza
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

concediu de criza

Se apropie vara unde mergem in vara asta? ªtie cineva un loc frumos răcoros cu bani mai putini?B-)
Cel mai recent răspuns: Irina Carina , Alte profesii 10:00, 17 Septembrie 2009
si eu sunt de aceeasi parere, sunt minunate si sunt la noi in tara =D>
As vrea sa imi permit luxul (si cand spun lux ma refer la timp in primul rand) unui concediu de 10 zile lucratoare consecutive. Cred ca m-as duce la tara si as presta la gospodaria aceea micuta, care initial am vrut sa fie casa de vacanta, dar cum nu pot sta, m-am gandit sa o transform intr-o gradina de zarzavaturi puse si ingrijite de noi. (Eu si familia mea).
la munte. cu siguranta e racoare, iar preturile sunt acceptabile pentru ca oricum nu sunt prea multe servicii incluse
bilete prin sindicat , cele mai bune .. ieftin si ai inclus .. hrana si cazare . pot spune ca de 2 ani numai asa ma duc si este ff bine si convenabil
Eu am fost intr-un week-end plecata la manastiri in Bucovina (Voronet, Humor): cazare= 60 RON/camera dubla/noapte la particulari si conditii super (bonus: o cana de lapte autentic dimineata :)), aer curat, peisaj frumos, liniste...Eu zic ca se merita!!!

Alte discuții în legătură

"explore the carpathian garden" (exploreazã grãdina carpaticã). ContSters82109 ContSters82109 Frunza verde foaie lata, tara noastra-i cultivata. La Chinezi am promovat Gradina de Zarzavat (vezi toată discuția)
Sã redescoperim - românia Muresan Felicia Muresan Felicia http://www.youtube.com/watch?v=DAZBMii0a1E&feature=related (vezi toată discuția)
1.ati fi de acord cu deschiderea unor penitenciare private ? 2. considerati ca deschidera acestora ar insemna si o justitie preferentiala ? Radu Gabrian Radu Gabrian Acum doua zile,un detinut,fostul artitect sef al com.Voluntari,infractor condamnat pentru ce altceva,decat pentru luare de mita,in calitatea pe care o avea,el ... (vezi toată discuția)