Stiu ca pensiile de urmas, ajutorul de inmormantare si alte drepturi de care cetateanul nu a stiut sau nu a depus documentatia pt. ele, le poate solicita in maxim 3 ani apoi pirde acest ajutor dreptul.
Intrebarea mea e in legatura cu certificatul de handicap daca mai pot face ceva..
Sotul are CERTIFICATE de incadrare in grad de handicap din 2007 pana in prezent eliberatede:
CONSILIUL LOCAL Bucuresti Sector 4. COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR CU HANDICAP PENTRU ADULTI
Nu am stiut ca poate beneficia si de pensie pana in toamna anului trecut cand am aflat si noi de la o doamna, care nea indemnat sa mergem cu CERTIFICATUL de incadrare in grad de handicap obtinut de la CONSILIUL LOCAL Bucuresti Sector 4. COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR CU HANDICAP PENTRU ADULTI la:
CABINETUL DE EXPERTIZA MEDICALA A CAPACITATII DE MUNCA NR.2 SECTOR 4 ca sa obtinem DECIZIA MEDICALA ASUPRA CAPACITATII DE MUNCA
si aceasta decizie sa o depunem la casa de pensii. De unde a obtinut o pensie de 350 roni.
Ma intreb daca poate sa prezinte CERTIFICATELE din 2011 si 2012 de incadrare in grad de handicap CABINETULUI DE EXPERTIZA MEDICALA A CAPACITATII DE MUNCA pt a obtine DECIZIi MEDICALE ASUPRA CAPACITATII DE MUNCA pt ani 2011-2011 si sa solicitam casei de pensi sa restituie pensia din urma, de care noi nu am stiut ca putem beneficia. Sau exista o alta modalitate?