avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Consultatie referitoare la Vanzare produse de marca ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Consultatie referitoare la Vanzare produse de marca online

Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New York etc.) cumparate din supermagazine din UK.
Situatia este urmatoarea:
- am firma inregistrata in UK, cumpar produsele din supermagazinele de aici, de la reduceri si primesc bon fiscal pentru fiecare produs.
- am un magazin online prin intermediul caruia doresc vand aceste produse, numai in Romania.
As dori o consultatie cu fundametare legala si care sa ma protejeze de probleme cu orice autoritati din Romania. Sunt dispus sa platesc consultatia si sa si colaborez cu un specialist in juridic pe viitor.
Va multumesc si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Consultatie referitoare la vanzare produse de marca online Sorin_AB Sorin_AB Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse de firma online oana_miew oana_miew Buna ziua, as dori sa stiu daca este legal sa vand online in Romania diverse branduri de renume (de ex: Adidas, DKNY, etc). pot , de ex, sa cumpar simplu din ... (vezi toată discuția)
Este legal sa revand pantofi achizionati de la brand-uri populare precum nike, adidas? krym krym Buna ziua, Doresc sa imi creez un magazin online prin infiintarea unei intreprinderi individuale si sa revand pantofi cumparati de la brand-uri populare ... (vezi toată discuția)