avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Este legal sa revand pantofi achizionati de la ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Este legal sa revand pantofi achizionati de la brand-uri populare precum Nike, Adidas?

Buna ziua,

Doresc sa imi creez un magazin online prin infiintarea unei intreprinderi individuale si sa revand pantofi cumparati de la brand-uri populare precum Nike, Adidas. Este legal? Ce probleme pot intampina?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:24, 21 Iulie 2019
e legal, atata vreme cat nu vindeti marfa contrafacuta. fiindca aceste branduri isi controleaza distributia destul de atent, e bine sa intrati in lantul lor oficial, ca partener. contrar, ati putea fi acuzat de contrafacere chiar de producator
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtii deptul de a vinde produsele unui brand pe site online ? Gabriela299 Gabriela299 Buna ziua ,incerc sa inteleg care este calea legală de a vinde produsele unui brand, într-un magazin online.De pe ce site-uri(din ce tara,mai exact ) pot ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine de firma sorin_srn sorin_srn vreau sa-mi deschid un magazin cu haine de ex. nike, adidas, diesel . voi achizitiona hainele onlinedin uk factura urmand sa o primesc pe mail si am inteles ... (vezi toată discuția)