Daca impotriva a doi membri ai comitetului executiv -format din cinci membri- s-a inceput urmarirea penala aceștia pot fi suspendati din funcție sau inlocuiti devinitiv in cadrul unei adunari generale extraordinare?
Am omis precizarea ca presedintele nou ales ers membru al comitetului executiv ceea ce cred schimba datele problemei , Am inteles ca fostul presedinte si-a dat demisia eschivandu-se astfel de atributia semnarii contractului. Ere justificata aplicarea pct.(3) art.25 din lg.230/2007 pt. gestionarea situatiei?...
Este foarte bine ca actualul presedinte a fost membru in comitet. Inseamna ca stie situatis in care se afla asociatie, stie ce trebuiew sa faca..., nu are nevoie de luni ce zile ca sa afle toate acestea.
Acum ne spuneti ca fostul presedinte si-a dat demisia iar mai inainte spuneati ca nici el nu stie de ce a fost inlocuit. Explicati-i ca sa stie: a fost ales alt presedinte pentru ca el si-a dat demnisia.
Este justificata prevederea pe care o amintiti.
Mi-a placut snoava cu furnizorul care s-a lasat pagubas dar justificarea situatiei exceptionale de catre cei din comitet nu e cam artificiala doar un pretext ca sa evite convocarea adunarii ?
A propos nu era mai expeditiva desemnarea uni membru al com. executiv ca vicepres.?
Un vicepresedinte se desemmneaza de catre presedinte pentru perioada cat presedintele nu poate sa-si exercite atributiunie, de exemplu cand adica pleaca intr-o deplasare, un concediu sau alte situatii in care efectiv lipseste si nu poate sa-si indeplineasca atributiunile. Daca aceasta stare se prelungeste mai mult timp, vicepresedintele va convoca adunarea generala pentru alegerea altui presedinte.
Dar in situatia dumneavoastra, fostul presedintele nu este in aceasta situatie, ci efectiv si-a prezentat demisia si-atunci sigur ca trebuie ales alt presedinte imediat si nu mai este cazul sa se mai astepte 2-3 luni.
Pai presedintele care intentioneaza sa demisoneze nu poate desemna un vice inainte de a-si prezenta demisia nu are aceasta obligatie in interesul asociatiei ? Si in cazul expirarii mandatului presedintelui e aceeasi situatie" exceptionala " trebuie ales urgent altul ,nu mai e timp de adunare gen. pac cu tabelul nominal se aplica pct.3 art.25 din lg.230/2007, nu-i asa? !!!
Delegare
123321123
presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)