avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren arabil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren arabil

Buna,
Detin un teren etrxavilan arabil 1 ha pe care sunt amplasate 7 buc stilp de electricitate.Din aceasta cauza pamintul meu nu valoreaza nici 50% din valoare reala, in afara de acest lucru in cazul unor interventi sunt distruse si cultura .si nu pot cultiva intrega suprafata.La amplasare nu ni-sa cerut acordul.O alta anomalie este si faptul ca in factura mea la consum de electricitate este facturat si o suma pentru transportul energiei ,iar statul percepe si a taxa pe stilp.Intrebarea ce pot sa fac sa cer in instanta chirie,renta sa despagubiri?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Stilp curent electric pe proprietate privata gicuro1 gicuro1 Am pe proprietatea mea doi stilpi de curent electric. am inteles ca ar fi posibilitatea de a obtine ceva benefici de pe urma acestor stilpi amplasati pe ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)