avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu se da termen la un dosar inregistrat la judecatoria ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu se da termen la un dosar inregistrat la judecatoria Deva ?

care este termenu in care se da termen pentru prima sedinta la un dosar inregistrat la judecatorie dosarul a fost inregistrat in data de 05.03.2014 dar termen de sedinta nu sa dat nici pana azi care este termenu legal ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:22, 17 Martie 2014
Termenul se fixeaza dupa se se implineste procedura de regularizare a dosarului.
si nu este un termen 15 zile , 30zile dosarul a fost trimis de la tribunalu hunedoara la judecatoria deva declinare de competenta
Noul cod de procedura civila reglementeaza o procedura prealabila, administrativa in care se verifica regularitatea cererii de chemare in judecata.

O cerere completa va fi trimisa - pe cale administrativa - paratului care are la dispozitie un termen de 25 de zile pt a face intampinare. Aceasta intampinare va este ulterior transmisa dvs - tot administrativ - pt a depune un raspuns la intampinare in termen de 10 zile.

Abia dupa aceste demersuri, instanta va putea fixa termenul de judecata care nu va putea depasi 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un dosar înregistrat pe 21.02.2013 nu are încã termen ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am inregistrat un dosar - pretentii la judecatorie sect 2 , nr inregistrare la 21.02.2013 apare pe portal insa nu are termen - la rubrica sedinte ... (vezi toată discuția)
Dosar de succesiune la judecatorie florinaaaaa florinaaaaa Buna ziua! am depus un dosar la judecatorie pentru dezbaterea unei succesiuni intre mine si cei 3 frati deoarece 2 dintre acestia nu au fost de acord sa facem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , am făcut o contestație la executare și pârâta ... hritcand777@gmail.com hritcand777@gmail.com Bună ziua , am făcut o contestație la executare și pârâta a depus întâmpinare pe 14.07.2025 , am văzut ca nu o primesc acasă și am făcut o cerere ... (vezi toată discuția)