avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prime de mobilitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prime de mobilitate

Buna ziua. As avea si eu o intrebare.
Din data de 1 martie 2014 am semnat un contract de munca pe perioada de 12 luni in judetul Brasov (eu fiind din judetul Prahova , cu domiciliul in localitatea Ploiesti).
Mentionez ca pana la data de 1 martie 2014 am fost somer fara indemnizatie.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pot beneficia de " Prima de Incadrare" si in ce conditii pot beneficia si de " Prima de Instalare" ?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 18 Martie 2014
Puteti citi si acest articol Ț Somerii pot beneficia de inca un ajutor de la stat, pe langa cel de somaj. Ce trebuie sa faca pentru a-l obtine?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare. liviuflorescu liviuflorescu Buna Ziua !! Vreau sa stiu daca am semnat un contract ca avocat stagiar la o distanta mai mare de 50 km de locuinta, mai primesc prima de incadrare? Eu fiind ... (vezi toată discuția)
Somer indemnizat 2014 Annc Annc Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la facilitatile pe care le au absolventii 2014 care se incadreaza in munca pe perioada primirii indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare tbia tbia Am nevoie de o informatie. In luna mai 2014 m-am angajat intr-o localitate la o distanta de 80 de km de cea de domiciliu, initial contractul individual de ... (vezi toată discuția)