avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot contesta o amenda (50.000) data de ONJN?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot contesta o amenda (50.000) data de ONJN?

Salut, am un website care promoveaza jocurile de noroc online, in data de 17 martie am fost chemat la ONJN pentru a primi o amenda imensa de 50.000 lei pentru ca am promovat prin intermediul siteului meu jocuri de norc online.
Chestia asta ma distrus .... nu cred ca este legal sau moral sau eticsau orice sa primesc o asa amenda pentru o lege care nu a existat sau nu a fost pusa in practica niciodata, mai ales in mediul virtual.
Cu toti am vazut reclama la siteuri de poker sau pariuri online la televizor pe pancarde publicitare sau pe siteuri gen click, cancan... de unde era sa stiu ca exista o lege care interzice cica din 2009 promovarea jocurilor de noroc online, daca reclama se facea peste tot, mai ales ca poti juca si depune bani la orice site online, te poti afilia si nimeni nu zice nimic.
Am incercat sa le explic celor de la ONJN mai ales faptul ca nu am fost platit cu nici un ban deci nici nu pot spune ca am facut publicitate platita.
Afilierea si marketingul in domeniul jocurilor de noroc online consta in comisioane care le primesti doar daca trimiti oameni care depun bani, si la mine nu sa intamplat pt ca siteul este relativ nou din septembrie 2013 si nu am reusit sa il fac cunoscut.
Intrebarea mea este: CE FAC ACUM?
Suma asta imi ia dreptul la viata, pot sa ma omor de pe acum ca nu am cum sa o platesc, si adevarul este ca si daca vreodata as avea bani nu asplatio pentru ca mi se pare abuziva si fara nici o logica, cum sa dai unui biet tanar care are un site mediocru o amenda de 50.000 lei si la PRO TV sau alte televiziuni erau reclame non stop.

Mentionez ca nu am semnat procesul verbal pentru ca in momentul acela imi venea sa plang de nervi si am plecat instant fara nici un buna ziua....

Astept un raspuns cat mai promt pt ca stiu ca trebuie sa ma grabesc cu contestarea.
Va multumesc. O zi buna
Cel mai recent răspuns: luanaa_1980 , utilizator 00:53, 1 Aprilie 2014
ce consecinte vei suporta daca nu platesti?
Nu stiu, e amenda contraventionala, pot sa suport si alte consecinte?
Chestia asta nu e de ajuns sa imi distruga viata?!
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.
Cum adica te-au chemat sa primesti o amenda? Te-au citat prin posta si te-ai prezentat la sediul lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta jocuri de noroc pentru afiliati? gistra gistra Jocurile de noroc sunt regelementate in Romania de prevederile OUG 77/2009. Un afiliat este o persoana care realizeaza venituri cu un organizator de jocuri de ... (vezi toată discuția)
Promovare joc de noroc pe blog krystyana84 krystyana84 Buna ziua. Imi cer scuze daca problema mea s-a mai discutat pe undeva dar eu nu am gasit. Problema sta asa: am un blog si mi s-a propus sa scriu un articol ... (vezi toată discuția)
Execeptie de neconstitutionalitate? alex_catalin_ion alex_catalin_ion OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc completata si modificata de OUG 92/2014 Art. 22, (6) Constituie contravenţie şi se ... (vezi toată discuția)