Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil

Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil	    

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

trope_doi 
	    	Utilizator

trope_doi 
	    	Utilizator	    

zinca iulian 
	    	Utilizator

zinca iulian 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Adrian Copil	                   

Este legal ca administratorul unei societati comerciale sa fie sunat de catre un comisar al garzii financiare pe telefonul mobil si sa fie invitat la sediul ... (vezi toată discuția)
	                    Adrian Copil	                   

Este legal ca administratorul unei societati comerciale sa fie sunat de catre un comisar al garzii financiare pe telefonul mobil si sa fie invitat la sediul ... (vezi toată discuția)

alexandrabolboaca	                   

in cazul in care un control al garzii financiare descopera faptul ca firma care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul da sper vanzare marfa fara ... (vezi toată discuția)
	                    alexandrabolboaca	                   

in cazul in care un control al garzii financiare descopera faptul ca firma care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul da sper vanzare marfa fara ... (vezi toată discuția)

nae74bya	                   

Am vandut o masina cu 18 ani in urma si am aflat cu stupoare dupa acesti ani ca a ramas tot pe numele meu, cel caruia i-am vanduto nu a mai inmatriculat masina ... (vezi toată discuția)
	                    nae74bya	                   

Am vandut o masina cu 18 ani in urma si am aflat cu stupoare dupa acesti ani ca a ramas tot pe numele meu, cel caruia i-am vanduto nu a mai inmatriculat masina ... (vezi toată discuția)