avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rusalii liber
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rusalii liber

E liber oficial in 8 iunie (luni) de rusalii, nu ?

Cel mai recent răspuns: magyari , utilizator 17:20, 26 Mai 2009
Si care este situatia catolicilor de ex ? Se procedeaza ca in cazul zilelor libere acodate de pasti ? Adica intr-o saptamana au liber catolicii, iar in saptamana urmatoare ortodocsii ?

Cum este mai sigur, din punct de vedere al angajatorului, sa rezolve aceasta problema ? Binenteles in afara solutiei, conform careia toata lumea serbeaza de de ori :))
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2009
magyari, utilizator
Procedati ca si cu zilele de Pasti (nici acesta nu coincide totdeauna la ortodocsi si catolici).
Pentru angajator cel mai bine este sa gandeasca si sa inscrie in ROI sau IN CCM solutia considerata cea mai potrivita de catre ambele parti- angajator si angajat, luan in seama toate aspectele ce deriva din aceste zile libere care cad in perioade diferite pentru diferiti angajati. :)
Am inteles, va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere legale felisana felisana Am si eu o intrebare? pana la urma luna aprilie cate zile lucratoare are? 22? doar data de 20 este zi libera legala? ati auzit cumva ca si data in care cad ... (vezi toată discuția)
Prevedere legala zile libere sarbatori legale MarcelaS MarcelaS Buna ziua, As vrea sa va cer parerea in ceea ce priveste prevederea legala de mai jos: [i]Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt: ... (vezi toată discuția)
Rusaliile- zi libera?...ce spune literatura de specialitate emilly.popescu emilly.popescu Dragii mei, Va solicit ajutorul in a ma lamuri si pe mine daca ziua de Rusalii - fiind declarata Zi Nationala ca si 1 Mai, 1 Decembie etc. poate fi ... (vezi toată discuția)