avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunere acte ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunere acte ONRC

Daca sunt asociat in firma,pentru depunere acte pt.prelungire sediu si autorizare cod CAEN imi trebuie imputernicire de la administrator? daca nu...cererea o fac in numele ,eu sau al lui?Multumesc anticipat.
depunerea se poate face de catre administrator sau de catre mandatarul acestuia...ar fi indicat sa aveti o delegatie din partea societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii depunere doc. la registru pt prelungire sediu social maria.n maria.n Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. 1. Ce cod CAEN trebuie sa am pentru a putea presta servicii catre clienti de depunere mentiune de ... (vezi toată discuția)
Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)