avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 9 luni de la pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

9 luni de la pronuntare

Istanta s-a pronuntat pe 18 iunie 2013. Azi - 20 martie 2014 - primesc de la arhiva tribunalului acelasi raspuns: "hotararea nu s-a redactat". Mai exista astfel de situatii sau suntem noi niste exceptii ? Din cate stiu, conform regulamentului, hotararea Instantei ar fi trebuit redactata in termen de 30 de zile...:O
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:34, 20 Martie 2014
Asa este, conform art. 426 alin. 5 Cpc.
iulian1958 a scris:
Mai exista astfel de situatii sau suntem noi niste exceptii ?

Nu sunteți o excepție, aceasta este regula. Formulați o cerere de urgentare a redactării hotărârii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen elenamelnic elenamelnic Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati,daca este posibil,in formularea cererii de preschimbare a termenului,ma refer la partea de motivatie.In 4 decembrie ... (vezi toată discuția)