avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua,
Am participat la o expozitie si am facut cateva fotografii ale standurilor/produselor expozantilor. Pot posta acele fotografii pe un forum avand in vedere ca fotografiatul nu era interzis ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Postare internet mihaela_simi mihaela_simi Buna ziua, Am participat la o expozitie si am facut cateva fotografii ale standurilor/produselor expozantilor. Pot posta acele fotografii pe un forum avand in ... (vezi toată discuția)
Expozitie foto 3d viomag viomag doresc sa deschid o expozitie de fotografie si am nevoie de indrumare. detin o firma care are printre obiectele de activitate care pot fi activate :activitati ... (vezi toată discuția)
Marea evadare... din dulap! (data limita de inscriere 25 sep) tanguera tanguera Imi cer scuze ca postez asa tarziu (data limita de inscriere fiind maine) dar acum l-am primit si eu B-) Oricum, daca nu doriti sa va inscrieti ca expozanti, ... (vezi toată discuția)