Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

tanguera 
	    	Utilizator

tanguera 
	    	Utilizator	    

tanguera 
	    	Utilizator

tanguera 
	    	Utilizator	    

tanguera, utilizator
 tanguera, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Gabriela Mihai	                   

Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii.
Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela Mihai	                   

Pentru ca este duminica si tocmai am primit o stire de la legalnet, simt nevoia unei divagatii.
Cum trebuie sa se imbrace un avocat? Am vazut avocati in: ... (vezi toată discuția)

Ioana Moaca	                   

Buna Ziua,
Mă numesc Ioana,am 31 de ani și o fetiță de 14 ani in urma unui concubinaj.tatal ei nu i-a plătit pensie alimentara in toți acești ani,a ... (vezi toată discuția)
	                    Ioana Moaca	                   

Buna Ziua,
Mă numesc Ioana,am 31 de ani și o fetiță de 14 ani in urma unui concubinaj.tatal ei nu i-a plătit pensie alimentara in toți acești ani,a ... (vezi toată discuția)

Magda Staicu	                   

Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)
	                    Magda Staicu	                   

Daca sunteti de acord , va propun sa trecem aici acele amintiri din copilarie/ adolescenta/tinerete 1, tinerete 2 , tinerete 3.... care au un parfum deosebit ; ... (vezi toată discuția)