avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sume necuvenite intrate in cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sume necuvenite intrate in cont

Buna ziua!

In vederea derularii in parteneriat cu organizatorul principal a unui concurs cu taxa de participare, in contul entitatii noastre au intrat unele sume, inainte de incheierea oficiala (semnare, parafare) a unui acord. La acest moment dorim ca aceste sume sa fie returnate depunatorului sau transferate organizatorului principal, dat fiind si timpul foarte scurt pana la eveniment in care nu mai putem regla relatia cu organizatorul principal.

Intrebare: Cum este legal sa procedam?
a. In cazul returnarii catre persoanele care au trimis taxele in contul entitatii noastre
b. In cazul transferului catre organizator principal - optiune preferata de noi fiind mai putin complicata (cel putin aparent)
Exista o legislatie care ne poate fi de ajutor si care este aceasta, astfel incat inregistrarea evidenta noastra contabila sa fie facuta corect?

Multumim anticipat.

Alte discuții în legătură

Cum infiintez o asociatie sportiva? hd76avr hd76avr Buna seara! Mobilul intrebarii: doresc sa organizez un concurs de ciclism montan la mine in zona. Fiind un ciclist cu experienta, participand la f. multe ... (vezi toată discuția)
Drept participare concurs Dany5 Dany5 M-am inscris la un concurs pentru ocuparea unei functii civile la o unitate militara-medic dentist.Am fost avertizat la depunerea dosarului ca exista ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata andreisoros andreisoros Am platit 450 de lei in contul unei [b]persoane fizice[/b] care este coordonator al unui ONG care organizeaza conferinte, cu scopul de a participa la acea ... (vezi toată discuția)