avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit prima casa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit prima casa

Buna ziua domnilor avocati !
Saptamana aceasta am fost instiintat de catre bcr ca nu mai am grafic de rambrsare pentru creditul prima casa , eu am intarziat doar 15 zile peste cele 60 de zile din contract cu o suma de 200 euro . Am depus in cont pe data de 18/03/2014 300 euro bani fiind luati de bcr fara ca sa mi se spuna clar de ce si unde se duc bani . Am sunat la banca,la fondul de garantare nimeni nu vrea sa faca nimic toti spun ca este prea tarziu . Va rog din suflet daca este vre-o cale sa opresc executarea silita si sa continui rambursarea creditului conform unui nou grafic. Nu pot sa cred ca in Romania in 2014 un om isi poate pierde casa pentru 200 de euro si 15 zile de intarziere .
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:26, 24 Martie 2014
Adica aveti 75 de zile de intarziere. Daca a declarat scadent anticipat creditul, nu cred ca mai puteti face ceva.
Cu toate ca nu mi se pare corect ca sa fii executat pentru 100 euro cand la televizor se vorbeste de faptul ca persoanele cu probleme financiare trebuiesc ajutate sa depaseasca situatia si nu sa fie aruncate in strada cu un copil de 8 luni pentru o datorie de 100 euro si o intarziere de 15 zile peste cele 60. Daca eu am suma de 20000 euro pentru achitarea datoriei in totalitate cum ar trebui sa decurga procedurile prin care eu pot achita suma si sa devin propietarul locuintei ?
Sunteti proprietarul locuintei de la data cumpararii, mergeti si achitati cat datorati la banca si banca in urma lichidarii imprumutului, va solicita radierea ipotecii.
Eu cred ca BCR a declarat creditul scadent, nu mai aveti scadentar, adica nu mai puteti sa platiti rate ci trebuie sa platiti integral ce mai aveti din credit. Nu cred ca au inceput procedura de executare silita. Mergeti la ofiterul de credit, platiti restul de credit pe care-l mai aveti si despre care spuneti ca aveti banii necesari si problema s-a rezolvat. Nu amanati pentru ca o sa inceapa rapid executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita- suma datorata adrian20000000 adrian20000000 buna ziua..am si eu o nelamurire legata de executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de 6000 euro de la o banca ,cu o rata de 100 de euro pe 10 ani. ... (vezi toată discuția)