ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Necesita o noua infiintare, conditiile legii pe care s-a infiintat sunt suficiente?
 gloriajilava 
	    	Utilizator

gloriajilava 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

gloriajilava 
	    	Utilizator

gloriajilava 
	    	Utilizator	    

georgeiuly	                   

In dec. 1998 ne-am infintat asoc de proprietari dupa legea in vigoare la acea data, care specifica ,ca, asoc de propr. capata personalitate juridica la data ... (vezi toată discuția)
	                    georgeiuly	                   

In dec. 1998 ne-am infintat asoc de proprietari dupa legea in vigoare la acea data, care specifica ,ca, asoc de propr. capata personalitate juridica la data ... (vezi toată discuția)

maria_bucheru	                   

suntem o asociaţie de proprietari înfiinţată în 1999 în baza anexei 2 din legea nr. 114 din 1996, deci fără încheiere judecătorească. ... (vezi toată discuția)
	                    maria_bucheru	                   

suntem o asociaţie de proprietari înfiinţată în 1999 în baza anexei 2 din legea nr. 114 din 1996, deci fără încheiere judecătorească. ... (vezi toată discuția)

cami64	                   

Buna ziua,
Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)
	                    cami64	                   

Buna ziua,
Am o intrebare: ce demersuri trebuie facute, si unde anume, pentru refacerea documentelor de constituire ale asociatiei de prorietari, in ... (vezi toată discuția)