avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Taxa pentru drepturi de autor pentru difuzare emisiuni ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Taxa pentru drepturi de autor pentru difuzare emisiuni TV in magazin

am un magazin mic cu produse de papetarie.saptamana trecuta a venit cineva de la upfr si mi-a cerut contract de licenta. in acel moment urmaream un program de stiri.intrebarea mea este daca trebuie sa detin kicenta pt, televizir, cu toate ca nu urmaresc muzica si nici nu obtin un profit din asta
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:17, 27 Aprilie 2009
Nu, sub nicioforma.
Daca gresesc sa ma corecteze cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta neexclusiva utilizare muzica ambientala alina_y alina_y Buna ziua. Am un magazin de 20 mp comert produse textile. Din plictiseala am instalat un TV la care urmaresc in mare parte PRO TV, Prima, Acasa, etc. dar ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licență muzică ambientală ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi de autor paulica_67 paulica_67 am un mic magazin si zilele trecute ma pomenesc cu un inspector care mi-a zis ca trebuie sa platesc drepturi de autor pt. un aparat tv.are dreptate?acum m-a ... (vezi toată discuția)