avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare 6.200 E cash pentru un apartament cu 3 camere BL. 1969
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

6.200 E cash pentru un apartament cu 3 camere BL. 1969

Buna ziua, ce credeti ca este sau ar putea fi suspect de oferta asta care am gasit-o pe net, este tentanta oferta dar ... voi ce pareri aveti? :O

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:22, 23 Martie 2014
Poate lipseste un 0, o fi vb de 62mii sau poate cu preluare de credit..interesati-va mai bine despre imobil.

Exclus, 62000 se poate dar 6200 nu are cum.
Depinde unde este situat blocul. Ca daca e intr-un sat, nu este exclus sa fie 6200E
F putin probabil sa fie vb de bloc din 69 la sat, pt orice zona a fi putin 6200 cand vb de ap de 3 camere, ori o eroare, ori e ceva problema cu ap, sta sa cada, nu are actele in regula..cine stie,sa se intereseze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul administratorului heracleea heracleea BUNA ZIUA DACA STIE CINEVA... CAM CAT POATE LUA IN MEDIE... UN ADMINISTRATOR.. PENTRU UN BLOC CU 3 SCARI DE 10 ETAJE?... ASA... APROXIMATIV ... CAM CAT ESTE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! de ceva timp , am anumite probleme cu vecinii in ... Adrian891 Adrian891 Buna ziua ! De ceva timp , am anumite probleme cu vecinii in ceea ce priveste cota parte indiviza din curtea blocului. Locuiesc intr-un apartament de 2 ... (vezi toată discuția)
Calcul persoanelor la intretinere Ionela Stefanescu Ionela Stefanescu Buna ziua Sunt proprietarul unui apartament in care eu nu locuiesc doar trec cand si cand .Problema mea e ca domnii de la asociatie mi-au spus ca am o ... (vezi toată discuția)