grecenick86 
	    	Utilizator

grecenick86 
	    	Utilizator	    

rendec 
	    	Utilizator

rendec 
	    	Utilizator	    

bellefille 
	    	Utilizator

bellefille 
	    	Utilizator	    

grecenick86 
	    	Utilizator

grecenick86 
	    	Utilizator	    

claudiughebauer	                   

Exista un contract de vanzare-cumparare intre Gabriela de 35 ani si bunicii ei care iau vandut un apartament de 2 camere la notariat cu clauza ca bunicii sa ... (vezi toată discuția)
	                    claudiughebauer	                   

Exista un contract de vanzare-cumparare intre Gabriela de 35 ani si bunicii ei care iau vandut un apartament de 2 camere la notariat cu clauza ca bunicii sa ... (vezi toată discuția)

georgianaion16	                   

Buna seara! Vreau sa imi cumpar un apartament si pe un site specializat am gasit o oferta : un apartament cu 2 camere la un pret avantajos, am sunat si am ... (vezi toată discuția)
	                    georgianaion16	                   

Buna seara! Vreau sa imi cumpar un apartament si pe un site specializat am gasit o oferta : un apartament cu 2 camere la un pret avantajos, am sunat si am ... (vezi toată discuția)

Vasile Rascanu	                   

Parinte singur la tara. Copilul infiat cu drepturi depline nici macar nu da telefon de ani de zile, ajutor nul din toate punctele de vedere ! Proprietatea ... (vezi toată discuția)
	                    Vasile Rascanu	                   

Parinte singur la tara. Copilul infiat cu drepturi depline nici macar nu da telefon de ani de zile, ajutor nul din toate punctele de vedere ! Proprietatea ... (vezi toată discuția)