avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Veniturile in avans intra in calculul CA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Veniturile in avans intra in calculul CA

Buna ziua

Veniturile in avans intra in Calaculul CA din punct de vedere al TVA-ului ?
De ex am facturat un avans in valoare de 1.000.000 euro,avand in vederea ca pana la data facturarii aplicam TVA la incasare si plateam imp pe microintreprinderi ,acest avans (urias) schimba regimul de TVA la incasare dar si vectorul fiscal si face trecerea la platitor de impozit pe profit ?
La ANAF nu au stiut sa imi dea nici un raspuns ...
Va rog mult lamuriti-ma cu un articol din Codul Fiscal sau altceva ..
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se factureaza vanzarea unui imobil apartinand unei firme? ana.infoserv ana.infoserv Cum se factureaza vanzarea unui imobil apartinand unei firme din Romania, platitoare de TVA, cu impozit micro, catre o firma din UE, la randul ei platitoare de ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal onimada onimada De curand am infiintat un Srl-D. Pentru acte m-a ajutat un consilier juridic care mi-a zis ca numai e necesara anexa A1 privind vectorul fiscal, desi eu am ... (vezi toată discuția)
Formularul 700 la trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Cum se completeaza formularul 700 pentru trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor(inclusiv contributia ... (vezi toată discuția)