avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vector fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vector fiscal

De curand am infiintat un Srl-D. Pentru acte m-a ajutat un consilier juridic care mi-a zis ca numai e necesara anexa A1 privind vectorul fiscal, desi eu am vazut pe site-ul ORC ca se cere asa ceva. Spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa nu am probleme mai tarziu la ANAF.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 00:54, 10 Decembrie 2014
luati legatura cu un economist sau expert contabil pentru vectorul fiscal
Ce impozit doriti sa declarati in vectorul fiscal?
Deci sa inteleg ca nu este obligatoriu, daca nu am impozit de declarat?
exceptand cazul ca soc are cap social de 25000 euro si poate fi platit de imp pe profit, restul societatilor sunt microintreprinderi neplatitoare de tva. daca vreti sa schimbati ceva depuneti 010 la adm. financiara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii firma nou infiintata SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am inregistrat la Registru un srl prin decembrie. Inca nu am inregistrat soc. in scopuri de TVA si nici nu am avut nici o singura operatie pana ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata declaratii catibo catibo am activitate suspendata dei 01.08.2010. in luna mai 2011 vreau sa reincep activitatea. momentan sunt trecut ca platitor de impozit pe profit. trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu raspundere limitata bubby bubby am o soc inregistrata la reg.comertului in data de 28.06.2011 - data eliberarii cerificatului de inregistrare fiind 04.07.2011, va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)