Tarzan2012 
	    	Utilizator

Tarzan2012 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristiancsv	                   

Tulburarea de posesie ,ocuparea unui teren fara acceptul propietarului ,folosirea acelui teren si refuzul de al elibera ,,este caz penal sau civil ?? Ocuparea ... (vezi toată discuția)
	                    cristiancsv	                   

Tulburarea de posesie ,ocuparea unui teren fara acceptul propietarului ,folosirea acelui teren si refuzul de al elibera ,,este caz penal sau civil ?? Ocuparea ... (vezi toată discuția)

gesiana	                   

Am cumparat un teren extravilan cu intabulat liber de sarcini extras de carte funciara pus pe rol la Consiliul Popular fara a fi probleme.Terenul era nelucrat ... (vezi toată discuția)
	                    gesiana	                   

Am cumparat un teren extravilan cu intabulat liber de sarcini extras de carte funciara pus pe rol la Consiliul Popular fara a fi probleme.Terenul era nelucrat ... (vezi toată discuția)

itgenmar	                   

In urma cu 2 ani am cuparat un teren si mi-am costrui o casa.
I-am facut cadastru, am facut expertiza topografica.
Vecinul meu mi-a scos de 2 ori tarusi ... (vezi toată discuția)
	                    itgenmar	                   

In urma cu 2 ani am cuparat un teren si mi-am costrui o casa.
I-am facut cadastru, am facut expertiza topografica.
Vecinul meu mi-a scos de 2 ori tarusi ... (vezi toată discuția)