avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 4619
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 4619

Buna ziua
As vrea sa stiu mai detaliat la ce se refera codul 4619 -intermedieri in comertul cu produse diverse.
Ce activitati pot fi desfasurate cu acest cod pentru PFA ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Amza Monica , Avocat 12:45, 10 Iunie 2009
Intermedierile se refera practic la cumpararea unor produse diverse si vanzarea lor, in baza unui contract de comision.
Pentru mai multe informatii mergeti la Registrul Comertului la un consultant.
In aceasta clasa sunt excluse celelalte activitati de intermediere prevazute expres de alte coduri CAEN si activitatile prevazute in codurile CAEN 462-469 si 4799. Rezulta ca orice activitate de intermediere ,ce nu este inclusa in aceste coduri CAEN si in altele exprese referitoate la intermendiere i.e.461,o puteti desfasura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)
Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ce cod caen as putea folosi , pentru o activitate ... doina-marieta doina-marieta Buna ziua , Ce cod CAEN as putea folosi , pentru o activitate de intermediere in vanzari de geamuri termopan catre clienti non UE ? Practic , eu doresc sa ... (vezi toată discuția)