avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei


Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la prim-procuror aceeasi solutie (ca angajatorul a contestat ) , acum angajatorul depune plangere la judecatorie -camera preliminara ;ce mai urmeaza si cat ar mai dura ?
am trimis la judecatorie -cam preliminara note scrise , cum ca solutia procurorului e cea buna .
-dosarul a ajuns iar la parchet , de ce ?
Cel mai recent răspuns: ada123456 , utilizator 17:04, 8 Mai 2014
prima ordonanta a fost cu NUP si amenda adm 1000 , reclamanta a facut contestatie , urmeaza ordonanta de la prim procuror cu aceeasi solutie , apoi reclamanta face plangere la judecatorie impotriva solutiei , la care judecatoria in baza deciziei 1//2009 trimite dosarul la procurorul superior , care da aceeasi solutie . ce mai urmeaza ?reclamnata mai are drept de contestatie ? urmeaza o hotarare definitiva ? in cat termen ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Nup - instanta, consultare dosar vrica vrica Un partener de afaceri a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului o plangere penala impotriva adminstratorilor societatii mele In Martie am primit ... (vezi toată discuția)
Inceperea judecății Narcisa_ Narcisa_ Parchetul a emis ordonanta de clasare, iar judecatorul de camera preliminara a desfintat ordonanta (art. 341 cpp) în vederea completării urmăririi ... (vezi toată discuția)