avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de odihna intre concediu de maternitate si CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de odihna intre concediu de maternitate si CIC

Buna ziua,
Am zile de CO ramase si voiam sa le iau dupa ce se termina concediul de maternitate, inainte sa intru in concediul de cresterea copilului si mi s-a spus de la serviciu ca nu se poate sa iau CO, ca imediat dupa concediul de maternitate trebuie sa intru neaparat in CIC. Asa este?
Va multumesc.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 2 Aprilie 2014
1. OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor spune ca actele se depun la Primarie in termen de 60 de zile de la data incetarii concediului de maternitate daca diriti sa intrati in CCC imediat dupa ce terminati conecdiul de maternitate.

2. - Daca dvs. intrati mai intai in concediu de odihna atunci CCC il veti lua imediat dupa ce se termina concediul de odihna.
- Indemnizatia pentru CCC se va acorda cu data depunerii actelor la Primarie.

3. - Eu v-as recomanda sa intrati mai bine in CCC decat in concediu de odihna.
- CCC este pana la aceeasi data, indiferent ca intrati sau nu in concediu de odihna.
- Zilele de concediu de odihna cuvenite si neconsumate pe acest an le veti putea lua anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna restant dupa concediu postnatal, sotul in ccc alinutza9 alinutza9 As dori sa stiu daca este posibil ca dupa terminarea concediului postnatal de 126 zile imi pot lua incontinuare concediul de odihna restant (de anul trecut) si ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a dosarului pentru a beneficia de concediu pentru cresterea copilului ndrc_cris ndrc_cris Buna ziua, Sunt angatata cu CM , indeplinesc conditiile acordarii CCC. Urmeaza sa nasc si doresc sa aflu raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. Cand pot, ... (vezi toată discuția)