avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparaturi on-line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparaturi on-line

Buna ziua, am comandat o jucarie pentru fiul meu de la un magazin on-line. In urmatoarea zi am primit un e-mail in care mi s-a spus ca nu au produsul, dar ca-l vor avea in 7 zile si ca ma vor suna ei cand primesc produsul. Am cautat si pe alte site-uri, dar nu am gasit exact acea jucarie. Am decis sa astept, deoarece cel mic o voia doar pe aceea si i-am promis c-o va primi. Dupa 10 zile in care nu am fost contactat de niciun reprezentant al site-ului i-am sunat eu sa vad care este situatia cu comanda mea. Mi s-a spus ca acea jucarie este facuta in nu stiu ce tara si mai dureaza intre 14-21 de zile pana o vor primi, in conditiile in care cadoul trebuia sa-l dau peste 1 saptamana. Ca sa zic asa...am luat "maxim". Se poate sa ma adresez vreunei institutii pentru ce mi s-a intamplat?(faptul ca am fost mintita si am asteptat atata timp fara rezultat). Mai vreau sa mentionez ca nu am dat nici un fel de avans pentru jucarie, dar sunt extrem de suparata pentru timpul acesta de asteptare fara un rezultat pozitiv. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:46, 27 Martie 2014
In opinia mea nu veti reusi sa obtineti sanctionarea de catre ANPC pentru ca nu exista temei legal pentru sanctionarea neseriozitatii.
...din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare magazin on-line cu continut fake mara_uke mara_uke Am comandat un produs pe un site cu plata im ramburs. Comanda e in procesare de cel putin 2 saptamani. Dupa mai multe incercari am reusit sa contactez o ... (vezi toată discuția)
Am comandat online niște grinzi și le-am plătit în avans, iar acum nu mai pot lua legătura cu firma. cum îmi pot recupera banii? NihilSineLinea NihilSineLinea Buna ziua. Am comandat in data de 26 august online niste grinzi de la un depozit de materiale de constructie online. Am fost contactata de ei sa confirm ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt extrem de suparat vis a vis de modul in care ... ingservicesv ingservicesv Buna ziua, Sunt extrem de suparat vis a vis de modul in care EMAG trateaza garantia produsului XIAOMI MI 10 achizitionat prin intermediul platformei Am ... (vezi toată discuția)