avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi la revenirea din Concediu Crestere Copil in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi la revenirea din Concediu Crestere Copil in cazul externalizarii de servicii

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns. Momentan sunt in CCC si urmeaza sa ma intorc la servici incepand cu data de 01.07.2014. Din cate au fost informati colegii mei, societatea la care lucrez doreste sa externalizeze anumite servicii (spun ei ca asa pot face economii dar eu nu prea vad cum, iar sindicatele nu fac nimic). Momentan, din cate au spus cei din administratie, compartimentul in care sunt eu incadrat nu este afectat, dar nimic nu este sigur pana in luna iunie cand se vor da toate detaliile exacte despre compartimentele supuse externalizarii.
In cazul in se vor face aceste externalizari eu sunt afectat cumva? Din cate stiu, nu au voie sa imi desfaca contractul de munca pe o perioada de 6 luni de la data intoarcerii la servici, dar nu stiu ce spune legea in cazul externalizarilor de servicii. Precizez ca in societate mai raman servicii compatibile cu calificarea pe care o am, in consecinta imi pot repartiza un post in cadrul acestor servicii, presupun.
Astept raspunsurile dumneavoastra.
O zi placuta.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
bygserv, utilizator
Cel mai recent răspuns: bygserv , utilizator 19:51, 28 Martie 2014
Ati inteles corect .
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
O seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire concediu ingrijire copil rica2007 rica2007 Un anajat a fost plecat in concediu ingrijire copil (durata 2 ani). In acest interval de timp postul a fost suprimat (externalizare). Ce se intampla cu el la ... (vezi toată discuția)
Angajat revenire ccc MikePort MikePort Buna, Se da urmatoarea situatie: O angajata a unei firme intra in concediu crestere copil de 1 an, urmand ca la revenire sa primeasca stimulent de insertie ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)