avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca privind taxa de poluare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca privind taxa de poluare necomunicata

Buna ziua,
Mi-a fost admisa cererea privind neplata taxei de timbru(de poluare ) pentru a inscrie masina fara a platii aceasta taxa dar inca nu am primit hotararea redactata cu care sa merg la politie sa inscriu masina.Ce pot face in aceasta situatie pentru ca au trecut deja 3 luni si jumatate de cand a fost solutionat litigiu.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:24, 30 Martie 2014
Instanţele sunt supraaglomerate. Tot ce puteţi să faceţi este o cerere de urgentare a redactării hotărârii, cerere pe care să o depuneţi la instanţă.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poulare ------ rog raspuns trifan1980 trifan1980 Buna ziua Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu 1 informatie legata de un proces de recuperare a taxei poluare : Am inaintat proces, mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca dolores.11 dolores.11 Am avut termen pentru solutionare intr-un proces civil pe data de 07.07.2011 si nici pana azi nu am primit hotararea, eu trebuie sa depun recurs. Ce parere ... (vezi toată discuția)
Astept sa-mi trimita sentinta sau trebuie sa o cer ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna: In data de 22 noiembrie s-a pronuntat in prima instanta Tribunalul Mures. Reclamanta tot asteapta ... (vezi toată discuția)