Mihail_POPA 
	    	Utilizator

Mihail_POPA 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Mai puteti de asemenea sa initiati in instanta o actiune prin care sa cereti judecarea in regim de urgenta, eventual de Ordonanta Presedintiala in favoarea necesitatii intrarii in posesie a cuantumului pecuniar datorat si necesar pentru copilul minor.
 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

ela_mia07 
	    	Utilizator

ela_mia07 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dana 50	                   

Prietena mea a divortat de sotul ei acum un an,i-au fost incredintati ei trei copii minori iar sotul urma sa plateasca in fiecare luna o pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)
	                    dana 50	                   

Prietena mea a divortat de sotul ei acum un an,i-au fost incredintati ei trei copii minori iar sotul urma sa plateasca in fiecare luna o pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)

GHEAUR GIGI	                   

sotia mea are un copil dintr-o relatie anterioara,detine hotarare judecatoreasca de incredintare si stabilire alocatie pentru minor,[pensie alimentare],tatal ... (vezi toată discuția)
	                    GHEAUR GIGI	                   

sotia mea are un copil dintr-o relatie anterioara,detine hotarare judecatoreasca de incredintare si stabilire alocatie pentru minor,[pensie alimentare],tatal ... (vezi toată discuția)

mesesanliana	                   

Buna ziua doresc sa ma sfatuiti cum pot recupera pensia alimentara pt fetita mea are 15 ani sunt divortata de tatal ei de multi ani care este plecat in ... (vezi toată discuția)
	                    mesesanliana	                   

Buna ziua doresc sa ma sfatuiti cum pot recupera pensia alimentara pt fetita mea are 15 ani sunt divortata de tatal ei de multi ani care este plecat in ... (vezi toată discuția)