avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Intrebare despre legalitatea protestului impotriva ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Intrebare despre legalitatea protestului impotriva sistemului de votare

As dori sa stiu daca este legal in Romania protestul impotriva sistemului politic cu ajutorul unui site precum si afise care ar indruma alegatorii sa isi anuleze buletinele de vot in caz ca nu vor sa voteze cu nimeni. Atat in cazul alegerilor locale cat si parlamentare si prezidentiale.

Multumesc pentru atentie.

Alte discuții în legătură

Declaratie pentru votul in strainatate iuli_ana_g iuli_ana_g S-a discutat zilele acestea despre declaratia pe proprie raspundere la alegerile prezidentiale in cazul in care votezi in alta localitate decat cea din ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru neprezentare la vot 2012 magyarizoltan magyarizoltan Buna Eu nu intentionez si nici nu votez in anul electoral 2012, si s-ar putea ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)