avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Declaratie pentru votul in strainatate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Declaratie pentru votul in strainatate

S-a discutat zilele acestea despre declaratia pe proprie raspundere la alegerile prezidentiale in cazul in care votezi in alta localitate decat cea din buletin. Am inteles ca poti merge cu declaratia completata. Urmeaza sa votez in alta tara si doresc sa stiu de unde pot descarca aceasta declaratie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 21:35, 6 Noiembrie 2014
Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţie declaraţia pe propria răspundere cetăţenilor români care vor vota în străinătate la turul doi de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României.

adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate expirat și dreptul de a vota vo87yh1c0 vo87yh1c0 Constituția României zice la art. 36 că: (1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv. (2) Nu ... (vezi toată discuția)
Comasarea alegerilor 2012 BEN46 BEN46 Anul viitor se pare ca vom merge la vot o singura data acest lucru pentru cine va fi benefic ? Pentru buget inseamna economie iar ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)