avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Difuzare film gratuit
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Difuzare film gratuit

Buna ziua,

Intrebarea mea are doua aspecte.
1. Doresc sa proiectez un film artistic, deschis la public si gratuit (intr-o sala de cinema, de teatru, aer liber, inca nu stiu). De ce autorizatii voi avea nevoie? Mentionez ca voi avea acordul distribuitorului legal al filmului si ca va fi o singura pelicula. De asemenea, organizatorul este un partid politic, deci, o oarecare dimensiune electorala.

2. Al doilea aspect se refera la o posibila activitate de lunga durata, fara legatura cu cea de mai sus. Se refera la difuzarea de filme intr-un bar. Fiind implicata consumatia din bar, presupun ca se poate considera, de la inceput, o activitate cu profit, indiferent daca intrarea va fi, sau nu, libera.
Ca si mai sus, voi avea si aici drepturi de difuzare de la distribitori. Intrebarea este aceeasi: de ce autorizatii mai este nevoie?

Va multumesc,
GV

Alte discuții în legătură

2 taxe pe muzica de la televizor intr un bar este legala? Paula_22m Paula_22m Buna ziua. Am un bar de 50mp unde am un televizor pt muzica stiri si meciuri de fotbal. Este normal sa platesc la upfr 2 autorizatii pt muzica ? Una pt muzica ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pt. alte activitati recreeative. danbaban danbaban Am o sc care se ocupa si de "Alte activitati recreeative" - CAEN 9272. Detin cateva trambuline si "saltele" gonflabile de diverse dimensiuni si forme (castel, ... (vezi toată discuția)
Interpretare articole legea 8/1996 creis creis 1) cine pot fi titularii drepturilor de exploatare si ce sunt acestea mai exact? 2) [i]\"Art. 34. — (1) Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, ... (vezi toată discuția)