avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Scutire acciza
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Scutire acciza

Buna ziua
reprezint o firma de produse ceramice parte a unui grup international si utilizam gazul natural pentru productie ( la cuptoare, uscatoare) si un mic procent pentru incalzirea birourilor plus apa calda menajera.Dorim sa stim daca ne incadram la utilizatori duali (CF art.206/20 alin.b) si beneficiem de scutire integrala sau partiala ,in sensul ca putem deduce acciza doar din costul gazului utilizat strict in productie .Unde gasim formularele pentru intocmirea dosarului?.
Multumesc,
Cu respect Dan Lazar

Alte discuții în legătură

Impartire factura gaz eronata mariancel mariancel Buna ziua. Fac parte dintr-o asociatie de 12 locatari (sunt si cenzor) avem o centrala de bloc care produce caldura si apa calda, in apartamente avem ... (vezi toată discuția)
Care este procentul maxim din factura de gaz alocat incalzirii spatiilor comune? ContSters89081 ContSters89081 Locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, cu 5 apartamente mari (in jur de 120 m2) si 12 garsoniere. Sunt singura care detine C.T. proprie. La parterul blocului se ... (vezi toată discuția)
Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)