gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

lukacs 
	    	Utilizator

lukacs 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

cereti pe calea ordonantei presedintiale stabilirea unei pensii pana avetib o hotarare in procesul pe drept comun. Asta se judeca in regim de urgenta.
Apelati tot la avocat sa va redacteze cererea ca aveti nicte conditii de indeplinit pt acest tip de actiune.
 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

ancaduo 
	    	Utilizator

ancaduo 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cimss	                   

Buna ziua, 
Am facut o ordonanta presedintiala si in drept am scris potrivit art. 581 din cod de procedura civila, insa acet articol este din vechiul cod, ... (vezi toată discuția)
	                    Cimss	                   

Buna ziua, 
Am facut o ordonanta presedintiala si in drept am scris potrivit art. 581 din cod de procedura civila, insa acet articol este din vechiul cod, ... (vezi toată discuția)

AndreeaTeo45	                   

Buna seara!
Ma aflu in proces de divort cu fostul sot. Buletinele amandurora sunt pe Bucuresti, iar eu m.am mutat cu copilul minor in Cluj. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
	                    AndreeaTeo45	                   

Buna seara!
Ma aflu in proces de divort cu fostul sot. Buletinele amandurora sunt pe Bucuresti, iar eu m.am mutat cu copilul minor in Cluj. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)

adrianburloiu	                   

Situatia locala: casa p+1 firma noastra la parter si un nou vecin pers fizica a cumparat etajul. Curte in totalitate est a noului veci. Noi avem servitute de ... (vezi toată discuția)
	                    adrianburloiu	                   

Situatia locala: casa p+1 firma noastra la parter si un nou vecin pers fizica a cumparat etajul. Curte in totalitate est a noului veci. Noi avem servitute de ... (vezi toată discuția)