avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare nume dupa divort, acte pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare nume dupa divort, acte pensie

Buna ziua.Am urmatoarea situatie.Tata, s-a castorit cu o doamna si s-a trecut pe numele ei.Acum au divortat si a revenit la numele lui.I-am schimbat buletinul.INTREBARE: Ce fac cu actele de pensie pt.ca el cand s-a pensionat purta numelei doamnei acum ca a revenit la numele lui , unde trebuie sa merg?Mentionez ca tata locuieste in Bucuresti, sector 6 dar nu se poate deplasa.Pot merge eu ,fiica lui?Unde trebuie sa merg?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:44, 28 Martie 2014
Mergeti la casa de pensii a sect. 6 cu certificatul de divort, cel de casatorie si actul de identitate, in original si copii. Cele mai bune informatii le aflati tot de la casa de pensii care este procedura. Dati un telefon inainte sa va deplasati si cereti lamuriri. Cel mai probabil se depune o cerere insotita de documentele de mai sus.

Adresa CASA LOCALA SECTOR 6:
Str. Drumul Taberei nr.18, sector 6, cod postal: 061416,
telefon: 031.43.29.922 (23) (24) (25) fAX: 031.43.29.921

Se afla în Complexul Orizont, în aceeaşi clădire cu Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale.

Programul de lucru:
luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 8.30 şi 16.30
joi, între orele 8.30 şi 18.30.

Alte informatii necesare puteti cauta aici
[ link extern ] /
Multumesc mult pentru iformatii.Dar pot merge eu,fiica lui sau trebuie sa mearga tata.
Mergeti dvs. si luati toate informatiile printre care si aceea daca puteti sa depuneti dvs. cererea de modificare in baza unei procuri notariale.
Mergeti la casa de pensii de care apartine cu copie dupa BI, cupon pensie , sentinta de divort, certificat nastere + cerere de schimbare nume semnata de el. Depuneti cererea si actele si va trebui sa asteptati acasa o noua decizie de pensie cu numele actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez... schimbare nume acte pensie mari_vio mari_vio Buna ziua.Am urmatoarea situatie.Tata s-a castorit cu o doamna si s-a trecut pe numele ei.Acum au divortat si a revenit la numele lui.Am schimbat ... (vezi toată discuția)
Recuperare date angajare netrecuta in carnetul de munca - perioada lucrata in 1976. funda ioana funda ioana In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti. Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului ... (vezi toată discuția)
Copie simpla din arhiva arhivelor nationale dariad dariad Va rog o lamurire. Mai multi urmasi ai veteranilor de razboi doresc sa obtina, din anumite motive, o copie [b]simpla [/b]dupa intregul tabel cu locuitorii ... (vezi toată discuția)