Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

Salut,
.....Mai mult, zilele de concediu si bonusurile restante de pe ianuarie/februarie inclusiv martie nu mi-au fost platite.....
~ final discuție ~
 dbranna	                   

Aseara la ora 22:00 seful m-a anuntat prin telefon sa-mi caut de lucru, pentru ca am refuzat din motive familiale participarea la o sedinta la ora mentionata, ... (vezi toată discuția)
	                    dbranna	                   

Aseara la ora 22:00 seful m-a anuntat prin telefon sa-mi caut de lucru, pentru ca am refuzat din motive familiale participarea la o sedinta la ora mentionata, ... (vezi toată discuția)

dana3007	                   

Mama mea a lucrat pe postul de casiera la Carrefour. A schimbat din monede in hartie 10 lei, la casa ei. A fost inregistrata pe camera, iar in momentul in care ... (vezi toată discuția)
	                    dana3007	                   

Mama mea a lucrat pe postul de casiera la Carrefour. A schimbat din monede in hartie 10 lei, la casa ei. A fost inregistrata pe camera, iar in momentul in care ... (vezi toată discuția)

Alexwow	                   

Ma numesc Alecu Silviu si lucrez la firma de paza numita [editat] la departamentu transport valori ,ieri am fost instintat sa vin sa predau tinuta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
	                    Alexwow	                   

Ma numesc Alecu Silviu si lucrez la firma de paza numita [editat] la departamentu transport valori ,ieri am fost instintat sa vin sa predau tinuta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)