MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN , Avocat
  MYRA  CIMPEAN , Avocat 	
			 v51 
	    	Utilizator

v51 
	    	Utilizator	    

v51 
	    	Utilizator

v51 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 v51	                   

Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)
	                    v51	                   

Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)

petreica	                   

Buna ziua  va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici  in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)
	                    petreica	                   

Buna ziua  va rog sama lamuritii in 1992 bunica mea a decedat in 1994 sa emis un titlu de propietate pe numele bunici  in acelas an unchiul meu a optinut un ... (vezi toată discuția)

Gisela Eremia	                   

Titlu/Subiect: succesiune mostenire
M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)
	                    Gisela Eremia	                   

Titlu/Subiect: succesiune mostenire
M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)