avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori!

Buna. Ma numesc Ionut si am 18 ani. Acum 4 luni aveam 17 ani si am intretinut o relatie sexuala cu o fata de 15 ani. Tatal ei ma sunat acum 2 zile si ma amenintat ca ma da in judecata. As dori sa stiu daca este sau nu corupere de minori?!. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: IonutBM2014 , utilizator 10:56, 30 Martie 2014
Buna seara!

Nu. Nu este corupere de minori. Daca ea avea 15 ani impliniti nu este infractiune. A fost constransa?

Cu stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
Sebastian Simon, Avocat
V-am mai raspuns.
Daca fata are 15 ani nu raspundeti penal.
Daca are sub 15 ani exista probleme penale...

A zis tatal ei pentru ce va da in judecata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Tatal ei mi-a spus la telefon ca am abuzat de fata ei si ca o sa intru la corupere de minori, nimic nu a fost cu forta !
El poate sa va zica orice ca este probabil foarte enervat.
Ar fi bine sa nu va intalniti ca probabil dupa aceea ii veti face dvs. plangere penala...mai ales cand va afla ca fapta nu constituie infractiune...

Nu inteleg totusi cum a aflat...?
A venit dintr-o tara straina acasa si a vrut sa o supuna pe fiica lui la un test, ea fiind speriata i-ar fi zis...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori - exista infractiune in acest caz? victor_2013 victor_2013 Buna seara Ma numesc Victor, am 26 ani si am cunoscut o fata care are 16 ani impliniti. Momentan ne-am sarutat de cateva ori, cu consimtamantul ei, ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa'mi explice cineva o lege intr'un anumit context Mihaita1937 Mihaita1937 Este vorba despre legea coruperii de minori. Nu am inteles prea multe din ea deoarece pe diferite site-uri gasesc explicatii diferite si ma gandesc ca aici ... (vezi toată discuția)