avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Adaugare de nume in talonul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Adaugare de nume in talonul auto

care este procedura de adaugare a unui nume , pe linga cel al proprietarului, in certificatul de inamtriculare
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:52, 30 Martie 2014
Proprietarul vehiculului trebuie sa faca o cerere in acest sens la serviciul rutier DRPCIV insotita de copii ale documentului de identitate personal si al persoanei respective si bineinteles de certificatul de inmatriculare in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)