Adevarat si nici nu vreau sa va contrazic! doar ca mie personal nu imi place sa dau cu presupusul...ca poate asa...sau invers. Daca omul a intrebat ce sa faca cu soldul din casa cu siguranta faptic banii nu sunt si sunt fer convinsa ca la un control inopinant nu-i va scoate din buzunar, aici nu vorbim de 5 lei ci de 100.000 lei. Lucrurile in contabilitate trebuie rezolvate pentru binele beneficiarului si nu doar...
Eu imi pun intrebarea altfel....cum de s-a ajuns pana la aceasta suma si contabilul nu a tras semnalul de alarma? La inventarierea casieriei oare cum face monetarul? Este o suma prea mare ca sa acoperi cu niste cheltuieli minore. Se mai pot face restituiri cont creditor 4551 daca exista. Normal la ridicarea numeralului din casieria unitatii/banca, in scopuri personale, se repartizeaza dividende. Este singura solutie legala. Oare cand vor intelege administratorii ca banii din firma sunt ai "firmei" si nu a lui. Iar intrun final, daca totusi banii exista, casieria nu are un anumit plafon, se poate sta linistit si prin urmare intrebarea userului nu mai era necesara.
Banii din casa
suciugeorgeta
Puteti sa imi spuneti cum pot sa scad banii din casa unei microintreprinderi neplatitoare de tva.......este o suma destul de mare in casa din cauza ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Sold casa
constanta.sandu
Buna ziua.
Am in soldul casei suma de 13279 lei mi se pare mare. Va rog sa-mi spuna cineva daca , este normai sau nu si daca, nu este ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)