avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazine

Prima oara am furat acu 11 luni o bluza de trening dintr`un magazin de haine in valoare de 175 lei.La 3 luni m-a prins iar in alt magazin cu produse in valuare de 370 de lei plus clestele cu care desfaceam alarmele.Am recunoscut totul in declaratiile pe care le-am dat.Dak ati fi amabili sa imi spuneti ce mi se poate intampla si sa imi dati o solutie k sa rezolv problema asta.Mentionez k nu mi-a venit nimic de la politie pana in momentul asta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 09:51, 31 Martie 2014
Nu veti ajunge dupa gratii dar e bine sa nu mai continuati aceasta activitate antisociala.
eu contrazic. in ritmul asta garantat ajungeti dupa gratii. daca nu va schimbati drastic mentalitatea, o sa ajungeti sigur dupa gratii. si acolo o sa regretati ca nu ati luat mai degraba de la second hand o haina decat sa o furati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de intretinere in natura ContSters332562 ContSters332562 Instanta a stabilit custodia comuna a minorului, iar plata obligatiei de intretinere a minor sa se exercite in natura de ambele parti. Domiciliul minorului ... (vezi toată discuția)
Legi, regulamente, reguli... miracole (de viata) nucu$ nucu$ Se pare ca sunt valabile......... Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap. ... (vezi toată discuția)
Satanism handsu handsu Intrucat @ teufelssohn a expus sub titlul Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra pozitia sa laudatoare despre ... (vezi toată discuția)