avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală satanism
Discuție deschisă în Cultură generală

satanism

Intrucat @ teufelssohn a expus sub titlul Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra pozitia sa laudatoare despre satanism cred ,ca ar fi benefic , sa dezbatem aceasta temnatica mai pe larg . Oare Biblia este ceva de condamnat ," Dumenezeu este mort" , iar satanismul ar reprezenta necesitatea noastra cotidiana ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:22, 11 Noiembrie 2018
Ca sa se inteleaga ceva, mesajul cu pricina este aici www.avocatnet.ro/content/for...
Este adevarat , ca unii preoti mai gresesc , nu au comportamentul asteptat , dar de aicea pana la satanism ,este cale lunga . Nu preotul trebuie adorat , ci pe Atotputernicul Creator .
De fapt satanismul LaVey-an e un fel de "satanismul pe intelesul tuturor" simplu, usor de inteles si de asimilat. Ceva la fel de american ca si fast-food-ul si aproape la fel de daunator.Din fericire in Romania influenta satanismului mai mult sau mai putin LaVey-an s-a manifestat cu preponderenta intre aurolacii care dormeau prin canale si dupa 1999 a scazut in importanta (era o perioada in care SRI in supraveghea pentru ca fusesera cateva sacrificii rituale - oribile si inutile omoruri).
Cam astea ar fi faptele. Despre doctrina (ce nume pretentios pentru ceva atat de american!) discutam daca apare teufelssohn pe aici si ne mai expune cateva din nepretuitele idei ale lui LaVey.
Danila Prepeleac.
:-/

Mantuitorul spune:

"Si multi prooroci se vor scula si vor amagi pe multi si din pricina faradelegii se va raci dragostea multora" (Matei 24,11-12).
"Inmultirea faradelegii" se va produce, pe de o parte, datorita amagirii multor oameni de catre prooroci mincinosi, iar pe de alta, ca urmare a slabirii si decaderii de la credinta a unora”.

Dupa cum s-a observat din interventia lui teufelssohn , omul zilelor noastre nu mai accepta neconditionat preceptele traditionale ale religiilor consacrate si cauta intelesuri noi in universul spiritual al unor orientari/scopuri mai "liberale”(sau mai bine spus, cum si-ar dori ei libertatea).

Care e scopul acestei carti ? ..........ratacirea in cel mai inalt grad.
Evenimentele petrecute in ultimii ani in tara noastra sunt argumente ale pericolului pe care il reprezinta satanismul si sectele deformatoare ale mintii, care au avut parte de atat de multa publicitate in ultimii ani si care reclama supunere deplina catre un "om sfant".

Daca evolutia satanistilor a fost oarecum incentinita , problema sectelor persista, si sa – ne fereasca Dumnezeu de infiintarea unor secte de gen: Ordinul Templului Solar, Templul Popoarelor, Cultul Davidian etc.
In aceste vremuri in care, in tara noastra, neincrederea in semeni s-a generalizat, cand starile confuze de nemultumire si deruta acapareaza inconstient mintile oamenilor, multi dintre romani incearca sa caute noi experiente spirituale.
Sa fie oare inceputul instaurarii noii ordine modiale!? (Gordon Brown), sau suntem cu totii "COPII MATRICEI" (David Icke)
[ link extern ] /
[ link extern ] /

:luck::love::hugall:

:ohyes: Ivan Turbinca

Manly Palmer Hall scria in cartea sa The Lost Keys of Freemasonry pe pagina 48 :" Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale . "

Alte discuții în legătură

Diferenta intre "a avea" o religie si "a nu avea" trope_doi trope_doi M-am gandit la acest subiect citind status-ul utilizatoarei [b]gi_jane2[/b] (pentru care am tot respectul) din 23 Septembrie a.c.: [i]Daca oamenii sunt atat de ... (vezi toată discuția)
Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)
Despre biblie handsu handsu Bibilia contine interdictii si recomandari , care nu mai pot fi valabile pentru omul zilelor noastre ? (vezi toată discuția)