gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Tot acolo si tot din cauza preluarii creditului s-a notat ca sulta mi-a fost platita iar verbal m-am inteles cu fosta sa-mi dea cate 700 de lei pe luna pana la inchiderea datoriei.
 mircea256 
	    	Utilizator

mircea256 
	    	Utilizator	    

mircea256 
	    	Utilizator

mircea256 
	    	Utilizator	    

mircea256 
	    	Utilizator

mircea256 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 roxana_b	                   

Buna ziua,
Acum 3 ani, cand inca eram casatorita, am facut un credit pt nevoi personale, fara garantii si fara giranti, pe numele meu, iar fostul sot a ... (vezi toată discuția)
	                    roxana_b	                   

Buna ziua,
Acum 3 ani, cand inca eram casatorita, am facut un credit pt nevoi personale, fara garantii si fara giranti, pe numele meu, iar fostul sot a ... (vezi toată discuția)

elenusht	                   

Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Am divortat la tribunal, divortul s-a desfacut din vina exclusiva a sotului. Am incercat sa avem o mediere asupra ... (vezi toată discuția)
	                    elenusht	                   

Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Am divortat la tribunal, divortul s-a desfacut din vina exclusiva a sotului. Am incercat sa avem o mediere asupra ... (vezi toată discuția)

brokenangel	                   

Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 .. 
Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)
	                    brokenangel	                   

Buna ziua , sunt aproape de finalizarea partajului inceput in 2013 .. 
Partajam un apartament de 3 camere evaluat la 45.900€ si care este luat prin prima ... (vezi toată discuția)