avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligativitate de a incheia contract pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc

buna ziua,


doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare:


Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de deratizare, dezinfectie etc?
Societatea are un bar spatiul fiind de 50mp.


multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ramoon , utilizator 08:45, 7 Martie 2013
era un ordin 117 parca, in care se cerea obligativitatea efectuarii dezinsectiei de doua ori pe an si este o conditie pentru obtinerea autorizarii sanitare.
lupascumihaela a scris:

buna ziua,


doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare:


Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de deratizare, dezinfectie etc?
Societatea are un bar spatiul fiind de 50mp.


multumesc anticipat!


Vezi OMS 536/1997 (art 146 si art 147)
Art. 146. - Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, primăriile şi agenţii economici au obligaţia de a organiza şi desfăşura acţiuni de combatere a artropodelor şi rozătoarelor vectoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort, la solicitarea şi cu îndrumarea tehnică de specialitate a inspectoratului de poliţie sanitară şi medicină preventivă teritorial.
Art. 147. - Cetăţenii cu gospodării individuale şi asociaţiile de locatari au obligaţia de a asigura combaterea şi stingerea focarelor de artropode şi rozătoare vectoare de maladii transmisibile şi/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spaţiile pe care le deţin.
Buna ziua. Am un PFA magazin alimentar.Azi au venit de la o firma de deratizare si au zis ca e obligatoriu un contract cu ei. Ce mi puteti spune despre asta? Exista o baza legala? Multumesc :">
Da, este baza legala care va obliga sa aveti un astfel de contract.
Dar cu cine doriti dumneavoastra, autorizat sa fie.
Buna ziua,

In Bucuresti cel putin serviciile DDD pentru orice operator economic sunt oblicatorii prin decizia CM. pentru o oferta de preturi si servicii de puteti contacta pe [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Contracte obligatorii firma c.h c.h buna ziua! recent am deschis un magazin de decoratiuni si am inteles ca sunt obligata sa inchei un contract de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, precum ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie RaluA RaluA Buna ziua. De cateva luni au inceput sa apara gandacii de bucatarie si cei de canal. Am luat solutii si aparate speciale, insa fara efect. Apar zilnic. Am ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)