avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii necesare organizare cursuri copii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii necesare organizare cursuri copii

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la autorizatii necesare specifice (daca exista) pentru ca o o persoana (profesor) sa poata preda (intr-un spatiu inchiriat) cursuri copiilor mici (prescolari).
Banuiesc ca va fi nevoie de inregistrarea la registrul comertului (ca pfa), dar nu imi este clar daca mai sunt necesare alte autorizatii specifice (ex: Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii, etc).

Daca aveti vreo idee (eventual si temeiul legal), va rog sa ma sfatuiti in sensul celor de mai sus.

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru organizarea cursurilor de limbi straine simona.onciu simona.onciu Buna ziua, Ce autorizatii sunt necesare pentru un profesor universitar de limbi straine, PFA, pentru a organiza pe cont propriu cursuri de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Sala aerobic Ieleni Ieleni Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa ... (vezi toată discuția)