avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sala aerobic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sala aerobic

Buna ziua.Sunt instructor de aerobic si doresc sa-mi deschid propria sala.Am gasit un spatiu de inchiriat unde nu trebuie sa fac mari investitii si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a functiona in buna regula.Adica trebuie sa imi fac PFA,sa umblu dupa zeci de aprobari? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 29 Ianuarie 2015
Puteti sa va autorizati ca -pfa cu codul caen 9313 la registrul comertului. Apoi incheiati un contract de inchiriere pentru spatiu si obtineti autorizatiile pentru a desfasura acea activitate, pe pfa. Acele cheltuieli sunt deductibile. Daca spatiul e deja amenajat si dotat cu ce trebuie si are si toate autorizatiile, atunci nu va mai trebuie sa le obtineti dumneavoatra pe pfa si va e de ajuns contractul de inchiriere.
9313 Activitati ale centrelor de fitness Aceasta clasa include: -cluburi si centre de fitness si culturism. Aceasta clasa exclude: -pregatirea sportiva efectuata de catre profesori, antrenori, vezi 8551
Detalii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instructor de fitness (aerobic si antrenamente personale) eve25 eve25 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta codului CAEN pe care trebuie sa il declare un instructor de fitness ( PFA care presteaza servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Se poate deschide pfa sau ii pentru un centru de relaxare ? gufisor gufisor Buna ziua, detin un spatiu construit dotat pentru sala fitness, cabinet masaj, piscina acoperita, sauna si jacuzzi. Din codurile CAEN m-am informat ca pentru ... (vezi toată discuția)