avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata amenda pentru lipsa vizei de flotant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata amenda pentru lipsa vizei de flotant

buna!sunt student in anul 2 iar anul trecut am luat amenda pt viza de flotant(stateam in camin)..ideea e ca nu am platit-o si acum nu stiu cum as putea sa o platesc deoarece am pierdut-o ...sau exista posibilitatea ca amenda sa fi ajuns in impozitul pe care il plateste tatal meu la primarie an de an?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:39, 1 Aprilie 2014
Solutia simpla este sa va adresati organului emitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat de eliberare carte de identitate-ce sa fac? simoneangel simoneangel In urma cu 2 saptamani mi-am depus actele pt eliberarea unei noi carti de identitate, ca orice om. Problema este ca am pierdut certificatul ORIGINAL de ... (vezi toată discuția)
Furt supemarket - amenda administrativa bogdan_i_metro bogdan_i_metro Anul trecut in toamna, mai exact in noiembrie am fost prins in supermarket furand si mai exact un mouse wireless de vreo 120RON. Mi s-a facut un formular de ... (vezi toată discuția)