avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - art. pentru perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - art. pentru perioada determinata

Buna ziua. Incepand cu data de astazi 01.04.2014 inceteaza contractul de munca al unui salariat cu art . 83 lit. b din Codul Muncii, deoarece contractul a fost incheiat pe perioada determinata. Problema este ca in programul Revisal nu gasesc acest articol. Cum sa fac incetarea in Revisal? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dan197 , utilizator 11:40, 1 Aprilie 2014
Puteti inceta contractul de munca cu art.56 lit.i din CM.
Temeiul de drept al incetarii unui c.i.m. pe durata determinat este art.56 salin.1 lit..1 C.mun.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal versus decizie incetare mea culpa mea culpa buna seara,am o intrebare ca deja nu mai stiu -in CIM pe perioada determinata este prevazut ~pe perioada cuprinsa intre data de 02.05.2011 si data de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca pe perioada determinata delia2007 delia2007 Buna ziua. Am un contract de munca incheiat pe perioada determinata , mai exact expira la data de 15.09.2016. Dar in Revisal nu am gasit articolul 83 lit b , ... (vezi toată discuția)
Decizie magdaema magdaema Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)